top of page

Welkom bij de Muziek-Vitaminen!

 

Hallo, mijn naam is Peter van der Berg, ik ben radio-programmamaker van een aantal radio-programma’s, zoals de Muziek-Vtaminen, Disco-Vitaminen en binnenkort de Zomer-Vitaminen.

 

Ik heb in de jaren 70 en 80 gedraaid voor diverse radiozenders, sinds 2014, mede door Bart van der Heuvel heb ik de draad weer opgepakt, begonnen gezamenlijk op 2e Paasdag 2015 met De Muzikale Tijdmachine, dat duurde niet zo lang, Aan gebrek van tijd en het overbruggen van de afstand, besloot ik solo te gaan  voor diverse Internetradio stations, BABS Radio (Belgie), Q5 Radio, Musicboxradio, KUL FM, Radio Andromeda, Radio Nieuwegein en Dinxper FM.

 

De Muziek-Vitaminen is een  1 uur durend radio programma, die wekelijks wordt uitgezonden op de maandagen, het programma heeft een muzikaal karakter waarin we jullie mee nemen naar de muziek vanaf de jaren 70 tot morgen! Verder  bevat het  een aantal items die wekelijks terugkeren, zoals, de nieuwe Vitaminen-schijf, de nummer 1 en de hoogste binnenkomer uit de U.K.  Top 40, de 2-Luik, waarin de artiest/band of de titel centraal staat. De Nederpopronde met er 1 van toen en 1 van nu.

 

Iedere Vrijdag hebben we ook de Discovitaminen, die voorheen 1 uur duurde maar zijn uitgebreid naar 2 uur. Hier staat de lekkerste Disco & Dance-Muziek tot jullie beschikking, maar wel uit de jaren 70 & 80. Ook hierin doen wij een aantal item aan: zoals, de Maxi-Discosingle, de 2-Luik, rondje Italo-Disco en “IN the MIX”.

 

Ook zijn wij bezig met de voorbereidingen met een wekelijks Zomer-Vitaminen dat 12 afleveringen bevat, en waar wij een aantal (bad) plaatsen aan doen langs de kust van Nederland. Wij starten rond 21 Juni en willen eindigen rond 21 September. Dit zal uitsluitend te horen zijn via mixcloud.com, onder Peter van der Berg.

 

Ook zullen mijn radioprogramma’s terug te beluisteren zijn via mixcloud.com

Voor overige informatie, wat betreft de info en ons uitzendschema, verwijzen wij jullie naar de behorende sub-pagina’s.

 

Wij wensen jullie veel plezier ermee!

 

 

Met een vriendelijk luistergroet,

Peter van der Berg

 

                                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                Peter van der Berg

11 Mei 2015

Wat een heerlijke zomerse Maandag 11 Mei 2015

Please reload

bottom of page